15 нови филмови кои не се пропуштаат

Со пристигнувањето на есента започнува и новата сезона на филмови, а моментално се најавени навистина добри филмови кои вреди да ги погледнете.

Без разлика на тоа каков жанр на филмови преферирате, оваа година нè очекуваат многу добри филмови – од сè по нешто и за секого.

15 филмови на кои сигурно ќе им ставите „bookmark“ за да ги погледнете:

1. „Planetarium“

Кога излегува? 1-ви декември 2016

Жанр: трилер, фантазија, драма

2. „Arrival“

Кога излегува? 8-ми декември 2016

Жанр: научна фантастика, трилер, драма

3. „Rogue One: A Star Wars Story“

Кога излегува? 15-ти декември 2016

Жанр: фантазија, авантура

4. „The Great Wall“

Кога излегува? 19-ти јануари 2017

Жанр: фантазија, акција, авантура

5. „T2: Trainspotting“

Кога излегува? 2-ри февруари 2017

Жанр: драма

6. „Resident Evil: The Final Chapter“

Кога излегува? 26-ти јануари 2017

Жанр: хорор, научна фантастика, акција

7. „Passengers“

Кога излегува? 29-ти декември 2017

Жанр: фантазија, авантура

8. „Split“

Кога излегува? 26-ти јануари 2017

Жанр: хорор, трилер

9. „The Dark Tower“

Кога излегува? 23-ти февруари 2017

Жанр: хорор, научна фантастика, авантура

10. „Kong: Skull Island“

Кога излегува? 9-ти март 2017

Жанр: фантазија, акција, авантура

11. „Beauty and the Beast“

Кога излегува? 17-ти март 2017

Жанр: мјузикл, романтика

12. „King Arthur: Legend of the Sword“

Кога излегува? 23-ти март 2017

Жанр: фантазија, акција, драма

13. „Ghost in the Shell“

Кога излегува? 30-ти март 2017

Жанр: фантазија, акција, драма, крими

14. „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales“

Кога излегува? 25-ти мај 2017

Жанр: комедија, авантура

15. „Guardians of the Galaxy Vol. 2“

Кога излегува? 4-ти мај 2017

Жанр: фикција, трилер

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *