ЈП “Камена Река” со наградна игра за домаќинствата што редовно ги плаќаат своите комунални такси

Денеска во кругот на Јавното претпријатие ,,Камена Река”, во 12:00 часот, беа извлечени среќните добитници во наградната игра за сите оние корисници кои редовно си ја плаќаат комуналната такса.
Најсреќни овој пат беа следниве корисници:
Прва награда -ТЕЛЕВИЗОР, добитник ДИМИТРОВСКИ ГРОЗДАН
Втора награда – ШЕСТМЕСЕЧНА ПРЕТПЛАТА, добитник МИТЕВСКИ ГОРАН
Трета награда- ВОДОМЕР добитник ПЕТРОВ МАЛИШ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *