ЧУДО: Снег падна во пустината Сахара

Последен пат снег во Алжир паднал во 1979 година.

Фотографиите од годинешниот снег ги направи аматерскиот фотограф Карим Бучетата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *