Цени од производи на денешниот пазарен ден во Македонска Каменица

 

Лимон 60 денари
Банани 60 денари
Праз 20 денари
Зелка 20 денари
Морков 20 денари
Круши 60/7 0 денари
Киви 60 денари
Пипер 40 денари
Јаболко 30/40
Кромид 25/30
Патлиџан 3 кг. 100 ден
Краставици 40/50
Карфиол 40
Грозје 40
Мандарини 40/50
Пипер  (ајвар) 20/25

download

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *