Цени на производи од Градскиот пазар во Македонска Каменица

Петок 05. Април 2017 (kamenica.mk)

Македонска Каменица

Еве ги цените на производи кои што денес можат да се купат на некоја од тезгите на Градскиот пазар:

Патлиџан         100 ден

Пипер                120 ден

Јагоди                100 ден

Цреши               120 ден

Лимон                80 ден

Портокал          70 ден

Банани              70 ден

Млад компир  50 ден

Лукче                 20 ден

Кромид млад  10 ден

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *