ХИТ НА НЕДЕЛАТА! The Hounds – Кај ни се срцата

The Hounds се алтернативен музички бенд, формиран во Прилеп, во 2009 година. Препознатливи се по енергичните настапи, а публиката во Македонска Каменица имаше можност да ги слушне и види во Cliff of Moher Pub.

Нивната „Кај ни се срцата“ е нашиот прв хит на неделата. Слушајте македонска музика!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *