ХИТ НА НЕДЕЛАТА! Ориѓански и Бени Шаќири – „Не мисли Марија“

„Не мисли Марија“ е дел од албумот „Добро утро госпоѓо“ кој го снимија Златко Ориѓански и Бени Шаќири, во периодот мај-јуни 2016 година. На албумот работеа врвни музичари, а снимен е во студиото „Тра ла ла“.

Слушнете ја „Не мисли Марија“ и уживајте во врвна македонска музика.

Leave a Reply

Your email address will not be published.