Хит на неделата! Каролина и Joss Stone – Кој да ми запее

Соработката на Каролина со мега ѕвездата Joss Stone е нашиот избор за хит на неделата.

Слушајте и уживајте!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *