ФОТО | Чиста љубов: Куче чекало со денови пред болницата каде бил сместен неговиот сопственик

Куче, чиј сопственик имал мозочен удар, два дена стоело пред болницата во Прилеп.

На социјалните мрежи беше објавен статус во кој се наведува дека кучето трчало по возилото на Брза помош кое пред два дена во болница го донело неговиот газда кој имал мозочен удар.

На социјалните мрежи се ширеше апел за да му се помогне на кучето со вода и храна, по што пристигна информација дека животното е на безбедно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *