Усеин Болт не е брз, тој едноставно е најбрз! (Видео)

Одлична видео-симулација од Њујорк-Тајмс направена за брзината на Усеин Болт во однос на останатите олимписки победници во минатото на трката од 100 метри. Кога би се натпреварувале денес сите олимписки победници на иста патека некои од нив би заостанале зад Болт дури и по 20 метри. Видеото е направено врз победничката трка на Усеин Болт на олимписките игри во Лондон. Погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *