Трагедија: Загина млад фудбалер на Академија Пандев и младински репрезентативец на Македонија

filip lazarevski

Сообраќајна несреќа која што се случила ноќеска ја завеа Струмица во црно, во неа загина младиот фудбалер на Акадамеија Пандев Филип Лазаревски. Уште едно лице заедно со Лазаревски се возеле на мотор по што дошло до трагедија. Инаку Лазаревски важеше за еден од најперспективните фудбалери на Академија Пандев и беше еден од најдобрите поединци во младинските состави од репрезентацијата на Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *