Каменичани бесплатно на базен

13569786_10206670210377861_682714439_o Стотици каменичани спас од летните горештини наоѓаат на Градскиот базен. Инаку, поради тоа што сеуште се реконструираат соблекувалните, влезница на базенот не се наплаќа. Од раководството на јавното претпријатие „Камена Река“ кое стопанисува со базенот најавуваат дека и во наредните години ќе се градат нови содржини и атрактивноста на базенот дополнително ќе се зголеми.13570103_10206670210737870_575054691_o 13575455_10206670210937875_546497081_o (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *