Со Турнир во тенис започнува Меморијалниот турнир „Миле Јаневски Џингар“

Денес, со стартот на Турнирот во тенис и официјално започнува Меморијалниот турнир „Миле Јаневски Џингар 2017“. Турнирот во тенис ќе се игра по систем на елиминации, а најдобриот каменички тенисер ќе добие наградно патување кое е обезбедено од општина Македонска Каменица. Распоредот и термините за другите турнири кои се играат во рамки на Меморијалниот турнир дополнително ќе бидат објавени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *