Се појави нов бизарен тренд помеѓу младите (The one finger selfie)

Луѓето не престануваат да измуслуваат. Таква им е природата, дури и кога се во прашање бизарни или глупи аботи. Сега на мода е нов селфи предизвик а се нарекува “The One Finger Selfie” или поточно селфи направено во огледало на кое со еден прст ги цензурирате вашите интимни делови.

%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%b3%d0%b5%d1%80-%d1%81%d0%b5%d0%bb%d1%84%d0%b81

Фотографиите се на некој начин оптичка илузија, а за да го изведете предизвикот ќе ви биде потребно огледало. А, да – селфито треба да го направите додека сте сосема голи за да биде успешно, па затоа не правете го на работа !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *