Се одигра второто коло во мал фудбал (резултати и распоред за трето коло)

Вчера, во спортската сала при ООУ „Св. Кирил и Методиј“ се одигра и второто коло во мал фудбал што се игра во памки на Меморијалниот турнир „Миле Јаневски Џингар 2017“.

Ова се резултатите:

Џафер : Рудник САСА 2:0
Го Пласт : Де Пласт 5:2
Делириум : Фемили медика 7:5

Денес ќе се одигра третото коло во кое се среќаваат:

18.00 Го пласт – Делириум
19.00 Џафер : Де Пласт
20.00 Фемили медика : Рудник Саса

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *