Се издава стан во Македонска Каменица

Се издава двособен стан во Македонска Каменица. Станот е на улица „Рударска” 2/2.

Постои можност за издавање на станот со или без мебел, во зависност од потребите на заинтересираните.
Повеќе информации може да се побараат на следниов телефонски број 078/213-660.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *