Сеир: Трамп конечно наиде на достоен противник во бесконечно ракување (Видео)

Трамп наиде на достоен противник во бесконечното ракување (видео)

Брисел, 26 мај 2017

Американскиот претседател Доналд Трамп конечно најде некој рамен на себе си. Барем кога во прашање е ракувањето.

Ракувањето на Трамп привлече големо внимание на светските медиуми. Американскиот претседател често е многу неформален во крајно формални прилики, па така неговото ракување со светските официјалните лица траеја долго и често енергично, дури и кога се жените во прашање.

Благодарение на претседателот на Таџикистан, Емомали Рахмон и самиот имаше можност да ја почуствува непријатноста во која ги доведува другите.

Рахмон и Трамп се сретнаа во Саудиска Арабија овој викенд.

Погледнете го видеото во кое Рахмон го „потресе“ Трамп токму онака како што тоа тој го прави со другите:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *