СЕИР: Нарачала фустан од Aли експрес, добила вреќа за спиење

Македонските матуранти се во завршни подготовки за матурските вечери. Некои девојки во обид да изгледаат што поблескаво за матурска, нарачуваат фустани на интернет. Еве што нарачала, а што добила една македонска матурантка. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *