Сеир: “Кој работи, тој и греши” ама никој и никогаш како овие момци! (Видео)

Народот рекол: Кој работи, тој и греши! Но, момциве претераа, погледнете како успеаа да срушат за “секунда” цела куќа, ама погрешната:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *