Резултати од 1.коло на турнирот „Миле Јаневски Џингар“ (мал фудбал)

Вчера се одиграа два натпревари од првото коло во мал фудбал на Меморијалниот турнир „Миле Јаневски Џингар 2017“. „Џафер“ беше поразен од „Го Пласт“ со резултат 3-6,  „Рудник Саса“ загуби од „Делириум“ со 1-5.

Денес ќе си играат три натпревари, а ова е распоредот на натпреварите:

1. натпревар 18:00ч: Џафер : Рудник САСА
2. натпревар 19:00ч: Го-Пласт : Де-Пласт
3. натпревар 20:00ч: Делириум : Фемили медика

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *