Резултати од трето коло (мал фудбал) на турнирот „Миле Јаневски Џингар 2017)

Вчера беше комплетирано и третото коло од турнирот во мал фудбал кој се игра во рамки на „Миле Јаневски Џингар 2017“. Ова се постигнатите резултати:

Го Пласт – Делириум 2:5

Џафер – Де Пласт 4:5 и

Рудник Саса – Фемили медика 2:1

Веќе е познат и првиот финалист на Турнирот во тенис. Во првото полуфинале, Дарио Стојковски беше подобар од Марјан Велиновски со 2:1 во сетови (6-3; 4-6; 6-3). Второто полуфинале се игра денес, во 18.00 часот, а место во финалето ќе бараат Кире Малчовски и Драган Јовановски.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *