Регионалниот пат Каменица – Штип денес беше затворен заради сообраќајна незгода

Патот Делчево-Штип затоврен за сообраќај

Сообраќајот на регионалниот пат Каменица – Штип од 15:30 часот е во прекин во двата правци.

Како што информира АМСМ, причина за прекинот на сообраќајот е извлекување на товарно моторно возило кое излетало од патот кај надвозникот во Облешево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *