ПРОНАЈДЕНО БЕЗЖИВОТНО ТЕЛО ВО КАНАЛОТ КАЈ ОРИЗАРИ

Како што дознава кочанскиот интернет портал Комарец.Мк, пред околу еден час е пронајдено безживотно тело на лице во каналот за наводнување во близина на Оризари.

На лице место е излезена Медицинска екипа и екипа од Територијалната противпожарна единица – Кочани. Во моментов се чека пристигнувањето на полицијата и на јавен обвинител.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *