Пронајдени коски во близина на семејна куќа во село Главовица

На 22. Јули 2023 година, во 09:20 часот 43 годишен жител на Кочани, Т.С пријавил дека околу 08.30 часот, во близина на неговата семејна куќа во село Главовица, пронашол коски.

Од страна на увидна екипа од Полициската станица Кочани, бил извршен увид, а по наредба на Јавен обвинител пронајдените коски се подигнати и предадени во Институтот за судска медицина Скопје за понатамошно постапување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *