Промотивни цени за ноќевање во „Парк Панорама“

Ако барате тивко место опколено со природа и чист воздух, на самиот пат од Македонска Каменица кон Делчево, кон планината Голак, тогаш не пропуштајте да уживате во спокојот на Мотел ресторан „Парк Панорама“

Тука може да уживате во тивка природа и вкусна храна во прекрасниот простран двор на мотелот. Собите се нови и реновирани со сопствен тоалет, тв и интернет.

Во периодот до 30 април, Мотел ресторан „Парк Панорама“ Ви нуди ексклузивно можност за ноќевање со вклучен појадок, по промотивна цена од 800 денари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *