Проверете дали вашето име и презиме се наоѓа на Избирачкиот список на ДИК

izborНа следниов линк ( само со едно кликање на линкот) сите граѓани на Република Македонија ќе можат да проверат дали нивното име и презиме се наоѓа на Избирачкиот список од Државната изборна комисија:

https://izbirackispisok.gov.mk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *