Пробајте! Ако успеете со еден потег да ги поврзете сите точки на сликата, тогаш сте гениј!

Повеќето мозгалки се решаваат за неколку секунди, но оваа овде не е таква, напротив, со часови ќе треба да висите над неа за да и го најдете крајот.

Со следнава игра ви даваме можност да ја тестирате вашата интелегенција и способност за досетливост.

Имате три задачи:

1. Со помош на четири рамни линии поврзете ги сите точки на сликата, но со еден потег

2. Со помош на три линии направете го истото и со оваа фотографија

3. Овде пак со помош на шест рамни линии треба да ги поврзете точките

Среќно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *