Претставата „Љубовен маратон“ е одложена

На барање на театарот при НУЦК „Ацо Шопов“ од Штип, претставата „Љубовен маратон“ која требаше денес да биде изведена во Македонска Каменица е одложена. Со согласност и од Културно-информативниот центар „Романса“ договорено е новиот термин за нејзино оддржување да биде на 9-ти јуни 2017 година.

Организаторот на настанот, КИЦ „Романса“ им се извинува на сите заинтересирани и искрени љубители на културата.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *