Погледнете како изгледа 9Д киното во „Пица Панорама“ Делчево (ВИДЕО)

Брендот „Панорама“ од Делчево по многу работи е пионер во работењето. Веќе е препознатлив по двата угостителски објекти „Пица Панорама“ и Мотел-ресторан „Парк Панорама“, а од неодамна стана и прв македонски сопственик на 9Д кино. Погледнете како изгледа ова неповторливо доживување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *