Погледнете! Има само 4 години, а веќе знае 7 јазици

Малата Бела Девјаткина ќе ве одушеви. Четиригодишното девојче од Русија зборува дури седум јазици.

Во руското шоу „Неверојатни луѓе“, слаткото девојче се претстави како полиглот. Покрај руски, Бела покажа дека знае и англиски, германски, француски, шпански, кинески и арапски јазик.

Невозможно е да не бидете освоени од слатката Бела.

ВИДЕО

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *