Погледнете го ова неверојатно излегување од паркинг

 

Возач во Виетнам ги одушеви сите, со неверојатно излегување од паркинг. Младиот Виетнамец го покажал целиот раскош на својот шоферски талент.

Иако целосно блокиран од два автомобили, успеа да се извлечи од наизглед невозможна  ситуација, и да ја изнесе својата Тојота од паркингот. За тоа му биле потребни 3 минути, а како тоа изгледало погледнете во видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *