Петар Малинов со нов ХИТ

Петар Малинов максимално ги користи летните горештини за да Ве освежи со нов хит. Тој ја промовираше новата песна со видео запис, која носи наслов „Зависност“. По првите две песни „100 денари“ и „Мамурен“, „Зависност“ е нов хит со кој Малинов полека, но сигурно, чекори кон врвот на македонската музичка сцена.

Автор на музиката и текстот е Кирил Стоименов, а аранжманот е на Јордан Манов. Инаку, Петар Малинов е фронтмен на бендот KRYPTON со кој настапува низ македонските градови.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *