Песна од мојот крај: “Горо ле горо зелена” – Распеани Каменичани

Браќа и сестри Македонци, среќен празник на револуционерната борба за слободна и независна Македонија!Смрт или Слобода!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *