Патот Кочани – Македонска Каменица – граничен премин Делчево од 08:00 часот утрово повторно е прооден за тешки товарни возила

Забраната за движење на тешки товарни возила на патниот правец од Кочани преку Македонска Каменица до граничен превој Делчево од 08:00 часот утрово е укината.

Останува забраната за движење на тешки товарни возила на планинскиот премин Плетвар, како и на патниот правец Маврово – Дебар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *