ОФИЦИЈАЛНО: Ќе има реприза од шоуто со Благојчо

Поради огромиот интерес кој настана по урнебесното учество на Благојчо од Каменица, до нас пристигнуваат стотици прашања дали ќе има реприза. Денес квизот Арена официјално објави дека репризата ќе биде во среда (01.03.2017), од 22 часот и 10 минути. Сите кои го пропуштиле вчерашното издание, мора да бидат трпеливи до среда, а до тогаш гледајте ги веќе објавените видеа.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *