Отвори Radio.Garden скролај и слушај било кое радио на планетата

Со Radio.Garden скролај ја мапата на светот и слушај го секое можно радио што постои на планетата. Лесна и едноставна за користење, а воедно корисна и интересна алатка која ве води на било кое место во светот. Radio.Garden работи во позадина додека користите други апликации на вашиот телефон. Нуди интересно и ново доживување во шареноликиот колаж од звуци и новости од целиот свет, само со движење на локаторот од екранот.

Еве линк што води директно до страната, ваше е само да лоцирате, слушате и да продолжите со уживање во било кој етер од земјината топка.

http://radio.garden/live

Leave a Reply

Your email address will not be published.