Оска-Пром Виница е Ваш партнер за уредување на домот

Оска-Пром од Виница е една од најдобрите компании во Источниот дел на Македонија, која работи во областа на трговија со керамика и санитарија. Продажниот салон се наоѓа на улица „Страшо Пинџур“ во централното подрачје на Виница. Оска-Пром ја одликува висока репутација, квалитетни производи, одлична услуга и брза достава.

Во овој продажен салон можете да најдете уникатни производи за Вашиот дом, по прифатливи цени, имајќи во предвид дека голем дел од асортиманот се продава по акциски цени.

За повеќе информации придружете се на официјалната фан страна на Оска-Пром Виница – https://www.facebook.com/Oska-Prom-950479581704435/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *