Од утре започнува со работа фитнес центарот во „Куќата на спортот“

Фитнес центарот кој е сместен во новата „Куќа на спорт“ во Македонска Каменица, од утре (18.05.2017) започнува со работа. Работното време ќе биде од 10.00 до 21.00 часот, а влез нема да се наплаќа дп 1-ви јуни. Во текот на овој промотивен период, фитнес центарот ќе биде отстапен на ФК „Каменица Саса“ чиј Управен одбор ќе донесе Правилник во кој ќе биде утврдено на кој начин ќе функционира центарот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *