ОГЛАС: СЕ ПРОДАВА КУЌА КАЈ ШКОЛОТО ВО ДОЛНА САСА

Се продава куќа во непосредна близина на школото во Долна Саса, на само 50 метри од регионалниот пат Македонска Каменица – Саса. Куќата има спрат од 100 м2, приземен дел со подрумски простории и тавански простор. Заедно со куќата се продава и парцела од 700 м2, која се наоѓа веднаш до истата.
Спратот од куќата е со целосно поставена надворешна столарија и уреден ентериерен простор.

Цена по договор.
Повеќе информации можете да добиете на 0041766077353 (Viber/WhatsApp)

(МедиаПоинт/Маркетинг)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *