Оглас: Се издава повеќенаменски објект во Македонска Каменица

Во Македонска Каменица на ул.Каменичка (магистрален пат Штип – граничен премин Делчево) се издава под кирија повеќенаменски објект.

Истиот е во одлична состојба и може да се користи веднаш на неограничен временски период. Поседува простор со вкупна корисна површина од 1500m² распоредени на три нивоа (приземје, спрат и подкровје).

Објектот се изнајмува во целина, а истиот може да се преадаптира и користи согласно потребите и дејноста на корисникот. Поседува и свој паркинг простор од 140m² во склоп на дворното место.

Цена по договор.

Телефон за контакт и информации: 078 311 766 (Горан)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *