Нормализиран сообраќајот на патниот правец Делчево-Македонска Каменица

Сообраќајот на патниот правец Делчево-Македонска Каменица е нормализиран и се одвива по две коловозно ленти. Екипи на Македонија пат работеа на расчистување на патот и од нивниот диспечерски центар соопштуваат дека одронот кај месноста викана Бориште е саниран.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *