Нов сингл и видео на String Forces – Страв. Соочи се!

Веќе култниот македонски бенд-String Forces објави нов сингл и видео. „Страв“ е новата песна која беше промовирана вчера, на 22 ноември.

Инаку бендот String Forces е од Скопје, а формиран е во 1995 година. Во досегашното постоење ги издадоа албумите:  Reductio ad Absurdum (2009), Silky Way (2006), Izohronija (2002) и String Forces (1998). Имаат настапувано на сите позначајни културни настани во Македонија и на Балканот.

Нивното ново видео може да го погледнете на линкот подолу.

Leave a Reply

Your email address will not be published.