Нова песна на Београдски Синдикат. Повторно „кинат“!

Долгоочекуваната песна на Београдски Синдикат конечно излезе и започна да го урива интернетот во регионот. По неколкуте ултра хитови, дечките од БС и со „касно је“ „кинат“ и ги поместуваат границите во српскиот и регионалниот хип хоп.

Слушнете ја новата нумера и уживајте во видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *