Новата 2018 година дочекајте ја во Будва!

БУДВА – Нова Година 2018

Дочек на Новата 2018 година со Горан Брегович и Бјело Дугме

29.12.2017 – 01.01.2018

4 дена/2 ноќевања

ЗА УПЛАТА ДО 15.11.2017

Цена на аранжманот:   55€/ 3 410 денари (2 ноќевања во апартмани+превоз)

75€/ 4 650 денари (2 ноќевања со појадок во хотел +превоз)

 

МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ !!!

Комплетната програма погледнете ја тука!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *