Новата сезона на „Викинзи“ ќе започне наскоро

Ништо веќе не е сигурно освен една работа – ќе има војна каква што досега не сме виделе. Кој ќе завладее по неа? Изберете страна и гледајте ја новата сезона на Викинзи ексклузивно на Pickbox.

Новата сезона на суператрактивната серија викинзи ќе започне на 30-ти ноември. Не пропуштајте!

Повеќе за „Викинзи“ прочитајте тука!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.