Не е за смеење! 10 најбизарни сообраќајни незгоди

За жал несреќите на патот се секојдневие, а искривениот лим се во најмала рака, се она што човек може тешко да се ослободи во таква ситуација.

Понекогаш на патот се случуваат толку чудни инциденти така на прв поглед тие изгледаат сосема нереални.
Па, за се си има објаснување, но за некои работи објаснувањето е прилично сложено. Како е можно тоа?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *