НБА потег на Бојан Трајковски за нова победа на Карпош Соколи

Десетатта победа на Карпош Соколи во Јадранската лига ја одбележа НБА-потегот на Бојан Трајковски. Пред да биде исклучен од игра поради 5 лични грешки со одлично забивање практично го откажа хрватски Задар од шанса за триумф.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *