Наставник обљубил тринаесет годишно девојче

Синоќа во Полициската станица во Кавадарци родители на тринаесет годишно девојче пријавиле дека истото било нападнато од наставник во нејзиното училиште.

Според СВР Велес, наставникот во последните три месеци во повеќе наврати го обљубил девојчето.

,,Настанот е документиран и доставен до Основно јавно обвинителство во Кавадарци. Девојчето било нападнато вчера, најверојатно по часовите, а кога се вратило дома им признало на родителите, и тие го пријавиле наставникот во полиција. Повеќе детали ќе имаме утре’’ – ни изјави Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *