Младите категории на ФК “КАМЕНИЦА – САСА” во IV коло поуспешни против фаворитите од Детската фудбалска лига – Исток

fb_img_1476701391733Детските категории на ФК “Каменица – САСА” извојуваа убедливи победи на три од четирите натпревари од четвртото коло против екипите кои до сега важеа за фаворити во Детската лига – исток.fb_img_1476700922861
Генерација 2001/2002 ФК Каменица Саса 5-0 Фудбал Старс.

Генерација 2004/2005 ФК Каменица Саса 5-2 Фудбал Старс.

Генерација 2007/2008 ФК Каменица Саса4 -3 Фудбал Старс .
Генерација 2005/2006 ФК Каменица Саса 0-5 Фудбал Старс!

fb_img_1476700915653

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *