Кочанчанец физички нападна адвокат

47-годишен кочанец ќе одговара за насилство, откако, нервите му попуштиле па најнапред вербално, а потоа и физички нападнал адвокат. Инцидентот се случил во адвокатската канцеларија на оштетениот, а сведоци на настанот се четворица други странки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *